Koronatiltak på Sub Scene

Sub Café har reduserte åpningstider og begrensede antall sitteplasser for å forhindre spredning av Covid-19. Se oppdaterte åpningstider og mer info på vår facebookside.

Alle arrangementer i mars, april og mai er avlyst.

Vi anbefaler å følge rådene fra Helsedirektoratet og Oslo Kommune.

Nye åpningstider

Sub Café holder nå åpent onsdager og torsdager fra 16:00 til 20:00!

  • Vi legger til rette for et begrenset antall sitteplasser med avstand mellom hver bord, i henhold til reglene for smittevern.
  • Vi tilbyr også take-away på kaffe og annen drikke.
  • Brettspillavdelingen er for tiden stengt for å begrense smitte.
  • Dersom du føler deg syk, hoster eller nyser – hold deg hjemme.

Velkommen innom!

Samtaletilbud med Uteseksjonen

Føler du deg alene om dagen og trenger noen å prate med? Begynner du å bli lei av de samme fjesene dag ut og dag inn?

Uteseksjonen sammen med Perspektiv kan fra neste uke tilby individuelle samtaler eller gruppesamtaler i Sub Cafe. Vi samles til avtalte tider og deler oss opp i mindre grupper. Her kan vi snakke om hvordan de siste månedene har vært og tiden framover. Eller noen helt annet.

Ønsker du å være med på en samtale eller trenger noen å snakke med? Send en melding til Maren, Kaur eller send en mail til frivillig@subscene.no. Uteseksjonen sine psykologer og HAP veiledere er også tilgjengelig for samtaler etter avtale, da kan du kontakte Uteseksjonen sin vakttelefon: 913 03 913

Alle deltagere må passe godt på håndhygiene, avstand og smittevernregler. Det betyr at du ikke kan bli med hvis du har luftveis-symptomer, slik som hoste, sår hals og rennende nese. Vi har ommøblert salen på Sub slik at vi i størst mulig grad skal klare å holde god avstand!

Vi gleder oss til å se deg tilbake hos oss!

 

Øve hos oss?

matHver tirsdag byr vi på velsmakende middag på Sub Scene!
En porsjon koster 50,-
For info om ukas rett (og allergener) sjekk facebook siden vår.

Hver torsdag, kl 18.30

Subterninger

Hver torsdag kan du komme innom kafeen for å spille brett- og kortspill! Vi spiller eurospill, ameritrash, partyspill, samlekortspill osv osv. På utkikk etter et fast spillmiljø? På Sub vil du garantert finne likesinnede!  Sub Scene har mange egne spill men ta gjerne selv med spill du brenner for. Den faste spillingen er på torsdager men det er også mulig å spille på alle andre vanlige kafedager.

Selv om det er helt gratis å spille på Sub er det også mulighet for å bli betalende medlem. Dette bidrar til at vi kan melde oss inn i organisasjoner som Hyperion og dermed søke om pengestøtte til nye spill, arrangementer ol. Et medlemskap koster kr 100,–/50,– pr år for over og under 26 år.
Alle er velkomne, vi har bredt aldersspenn, og de fleste som spiller er mellom 20 og 40 år.

Følg med på vår facebookside eller kontakt Olav Lien (olavmlien@me.com) for spørsmål.